Tükendi
Stok AlarmBioderma Sebium Foaming Gel 200ml formülünde sabun ve deterjan bulundurmadığı için cildin kurumasına neden olmaz ve cildin sebum dengesini korumaya çalışır. Ciltte hissedilen ağırlığın yerine canlanma ve tazelik vererek cildin rahatlamasına yardımcı olur. Sebum düzenleyici Fluidactiv® kompleksi sayesinde yağ üretiminin azalmasına yardımcı olur ve cildi tüm kir ve makyaj kalınıtılarından arındırarak nazikçe temizler. Yağ dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Yüksek bir yüz ve göz toleransına sahiptir. Hipoalerjenik olan yapısıyla komedojenik değildir. Cildin derinlemesine temizler ve ciltte oluşan yağ fazlalığının giderilmesine yardımcı olur. Gözeneklerin tıkanmasını önlemeye destek olur. Karma ve yağlı ciltlerde sık karşılaşılan parlama problemininönüne geçmeye çalışır. Parfümlü bir formüle sahiptir. Paraben ve renklendirici içermez.
Bioderma Sebium Foaming Gel 200ml haftada 7 gün sabah ve akşam nemli cilt yüzeyine parmak uçlarınızla hafif masaj yaparak uygulayınız. Temizleyici jeli uyguladıktan sonra köpürtünüz ve yüzünüzde biraz bekletiniz. Yağlı ve makyajlı bölgelerde iyice beklettikten sonra iyice durulayınız ve nazikçe kurulayınız. Yağlanma görülen bölgelere lokal olarak da uygulayabilirsiniz.
AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAURETH SULFATE, METHYLPROPANEDIOL, DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, LACTIC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 418]