Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası
2.378,90 TL
2.999,90 TL
%21
Bu ürün Lansinoh Türkiye resmi distribütörü tarafından temin edilmektedir. Markanın tüm ürünleri incelemek için tıklayın.

Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası

Lansinoh® 2'si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası ile sütünüzü sağmak çok daha hızlı ve konforludur.
Barkod : 5060062990065
43 Yorumları
Stokta Bulunmamaktadır.
2.999,90 TL
%21
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Ürüne Özel Kampanyalar
Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası Açıklaması

Lansinoh® 2'si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası

Lansinoh® 2'si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası ile sütünüzü sağmak çok daha hızlı ve konforludur. Her iki göğüsten de aynı anda süt sağmanızı sağlar; böylece minimum zamanda maksimum verimlilik sağlar. Çift fazlı teknolojisi sayesinde bebeklerin doğal emiş ritmini taklit ederek kolay ve etkin sağım imkanı sunar. Lansinoh® NaturalWave™ Biberon ile uyumludur. Aydınlatılmış LCD ekranda kaç dakika, hangi fazda ve sağım stilinde sağım yapıldığı görülebilir. Sağılmış anne sütü diyafram sistemi sayesinde hava ile temas etmez. Elektriğin olmadığı durumlarda pille de çalışma imkanı sunar. Doğal emiş ritmini taklit eden uyarı ve sağım fazları ile anne sütünün üretimini destekler. Kapalı tasarımı ve diyafram sistemi sayesinde anne sütü hortuma ve göğüs pompası motoruna kaçmaz. Böylece pompa motorunda bakteri oluşması engellenir ve anne sütünün hijyenik kalması sağlanır. BPA ve BPS içermeyen anne sütü için güvenli polipropilenden üretilmiştir. Uyarı Fazı: Hızlı ve düşük emiş gücüyle memeyi anne sütü üretimi için uyarır. Sağım Fazı: Daha yavaş ve derin emiş gücüyle anne sütünü memeden dışarı çıkartır.

Üç aşamalı gelişim
Aşama 1: 6. aydan itibaren bebeklerin kullanabileceği yuvarlak hatlı, bebeklerin minik ellerine uygun tasarlanmış mOmma biberonu.
Aşama 2: 6. aydan itibaren bebeklerin kullanabileceği bebeklerin kavrama yeteneğini destekleyen çift saplı damlatmaz mOmma bardağı.
Aşama 3: 9. aydan itibaren bebeklerin kullanabileceği bebeklerin gelişimini takip eden tek saplı ve pipetli mOmma bardağı.

Kullanım Şekli:
Tekli Sağım: Hortumlardan birini çıkarınız ve hortum bağlantısını kapatınız. Tıpanın hortum çıkışına uygun bir şekilde takıldığından ve yerine tam olarak oturduğundan emin olun. Daha sonra aşağıda 2. adımdan itibaren verilen işlemleri uygulayınız.
İkili Sağım İçin;
1. Hortumların hortum bağlantısına takılı olduğundan emin olunuz.
2. Meme ucunun, göğüs yastığının meme ucu girişine doğrudan girebilecek şekilde olmasını sağlamak üzere Anne sütü sağma setinizi göğüslerinize doğru yaklaştırınız. Bir vakum oluşabilmesi ve hava boşluğu olmaması için göğsünüzün tamamının göğüs yastığına oturduğundan emin olun. Meme uçlarınızda sürtünme veya rahatsızlık hissederseniz, farklı boyutta bir yastık kullanabilirsiniz. Anne Sütü Sağma Seti ve meme ucu girişi, sütün doğal bir şekilde şişeye dolabilmesi için aşağıya doğru hafif eğik tutulmalıdır.
3. Pompayı açmak için birkaç saniye boyunca Açma/Kapatma düğmesine basılı tutun. Göğüs Uyarı Fazında çalışmaya başlayacaktır. 2 dakika sonra uyarı fazı otomatik olarak değişecek ve pompa Sağım Fazındaki 2. Sağma Stiline geçecektir. LCD ekrandaki süt boşaltma simgesi kaybolacak ve sağım simgesi ortaya çıkacaktır. Önceden ayarlanmış 2 dakikalık uyarı fazını geçmek isterseniz ya da sütünüz 2 dakikadan önce gelmeye başlarsa Sağım Fazına geçmek üzere Uyarı Düğmesine basınız.
4. Sağma işlemini bitirdikten sonra pompayı açma/kapama düğmesiyle kapatınız. Pompayı kapattıktan sonra ekran birkaç saniye açık kalacaktır. Göğüs yastıklarını göğsünüzden çekmeden önce meme ucundan emme yapılmadığından emin olun. Eğer gerekirse, göğüs yastığıyla göğüs arasına parmağınızı koyarak emmeyi durdurunuz. Emme durduktan sonra göğüs yastığını güvenli bir şekilde çıkarabilirsiniz. Memenizdeki emme rahatsız edici düzeydeyse Emme Düzeyini Azaltma Kontrol Düğmesine basarak düşürebilir ya da tüp bağlantısını elektrikli pompanın altlığında bulunan tüp girişinden çıkarabilirsiniz.

İçerik: Lansinoh® 2’si 1 arada Elektrikli Göğüs Pompası Hortumu, Silikon Hortumlar 300 mm (2), Silikon Hortum 600 mm, Hortum için Y Bağlantı, Hortum Bağı, Pompa Bağlantısı
Anne Sütü Sağma Seti: ComfortFitTM Göğüs Yastığı (2), Göğüs Aparatı Gövdesi (2), Diyafram (2), Diyafram Kapağı (2), Beyaz Valf (2 + 2 ekstra), 160 ml’lik şişe, Şişe Halkası (2) ve Diski (2), AC Adaptör/güç kablosu, Şişe Tutucu.

Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.