Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Rexona Happy Morning deodorant 150 ml
14,95 TL
34,90 TL
%57

Rexona Happy Morning deodorant 150 ml

Rexona Happy Morning deodorant 150 ml
Barkod : 8717644585603
0 Yorumları
Stokta Bulunmamaktadır.
34,90 TL
%57
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Rexona Happy Morning deodorant 150 ml Açıklaması

Rexona Happy Morning Peach & Wild Ahududu kadınlar için terlemeyi önleyici sprey harika bir koku. Çağdaş, taze koku, tarçın, yasemin çiçeği, narin vadi zambağı, zarif manolya ve zarif gül ile birleştirilmiş meyveli notalardan oluşur ve bu kokuya bolca kadınlık katar. Koku, tatlı vanilya, şehvetli misk ve sıcak odun akorları ile taçlandırılmıştır. Bu harika karışım sizi büyüleyici hissettirecek.

Rexona Happy Morning Peach & Wild Ahududu antiperspirant, Motionsense ™ teknolojisi sayesinde sizi zinde tutacak ve 48 saate kadar sizi kötü kokulardan koruyacaktır.

Motionsense ™ teknolojisi, vücudumuz hareket ettiğinde salınan koku kapsüllerinden başka bir şey değildir - bu, ne kadar çok hareket ederseniz, teknolojinin o kadar iyi çalışacağı anlamına gelir.

Bileşim: Bütan, İzobütan, Propan, Alüminyum Klorohidrat, PPG-14 Butil Eter, Siklopentasiloksan, Parfüm, Disteardimonyum Hektorit, Propilen Karbonat, Kaprilik / Kaprik Trigliserit, Jelatin Çapraz Silika, Selüloz Sakız, Sodyum Benzoat, Su, Hidsinat Yıldız Silika, Silika Maltodekstrin, Hidrolize Mısır Nişastası, Silika, BHT, Alfa-İzometil İyonon, Benzil Alkol, Benzil Salisilat, Sitronellol, Geraniol, Heksil Tarçın, Limonen

Rexona Happy Morning deodorant 150 ml Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.