Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Nbt Life Magnezyum 60 Kapsül
288,90 TL
449,90 TL
%36
Nbt Life Magnezyum 60 Kapsül - 1
Nbt Life Magnezyum 60 Kapsül - 2
Nbt Life Magnezyum 60 Kapsül - 3

Nbt Life Magnezyum 60 Kapsül

NBT İlaç Magnezyum P5P Takviye Edici Gıda, magnezyum mineralini B6 vitamini ile birleştirerek beyne ve kaslara etki ederken vücut emilimini artırarak beslenme düzenini destekler.
Barkod : 8680645530371
0 Yorumları
288,90 TL
449,90 TL
%36
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Nbt Life Magnezyum 60 Kapsül Açıklaması

NBT İlaç Magnezyum P5P Takviye Edici Gıda 60 Kapsül Nedir?

Nbt Life Magnezyum, hem beyne yüksek oranda etki edebilen magnezyum glisinat hem de kasalara etkin eden magnezyum sitrat birleşimini barındıran bir üründür. Bu takviye edici gıda, katkı maddesi içermez ve yutması kolay olan bir kapsül biçimindedir.

 

NBT İlaç Magnezyum P5P Takviye Edici Gıda Ne İşe Yarar?

Nbt Life markasını ürettiği takviye gıda, magnezyum mineralini B6 vitaminiyle beraber sunuyor. Yapılan araştırmalar, magnezyumla B6 vitaminin beraber kullanımı vücut emilimi bakımından daha etkilidir. Bu ürün katkı maddesi içermeyen yapısıyla bu değerleri sağlıklı bir biçimde tüketmenize yardımcı oluyor. Gündelik beslenme düzeninizi yürütmekte güçlük çekiyorsanız bu ürünü kullanabilirsiniz.

 

NBT İlaç Magnezyum Takviye Edici Gıda  Nasıl Kullanılır?

Kapsül formuna sahip Nbt Life magnezyum takviyesi, kolay bir biçimde kullanılabiliyor. Ürünün her gece uyumadan 2 adet kullanılması tavsiye ediliyor. Vücut değerlerinize uygun bir şekilde program belirlemek adına uzman bir doktora danışabilirsiniz.

 

Nbt Life Magnezyum Takviyesini Kimler Kullanabilir?

Magnezyum takviyesi, 11 yaş ve üzeri kullanım için uygundur. Bununla beraber hamilelik, alerji ve ilaç kullanım zamanlarında tüketime uygun olmayabilmektedir. Bu zamanlarda özellikle doktorunuzun önerilerine göre hareket etmenizde yarar vardır.

 

Ürünün Saklama Koşulları

Nbt Life Magnezyum, oda sıcaklığında, kuru ve serin bir ortamda muhafaza edilmelidir. Aynı zamanda çocukların erişemeyeceği bir yerde saklanması önerilir.

 

Ürün İçeriğinde Bulunan Etken Maddeler Nelerdir?

Nbt Life gıda takviyesi içerisinde; Magnezyum Sitrat, Magnezyum Bisglisinat ve vitamin B6 bulunuyor. İnsan vücudunda 20 ile 28 gr arasında magnezyum bulunur. Bu minarelin büyük bir kısmı da kemiklerde ve kaslarda yer alır. Özellikle kas ve kemik sisteminde rol oynayan bu değeri, farklı besinlerle tüketebilirsiniz. Bu gıda takviyesi magnezyum mineralini B6 vitaminiyle sunmaktadır.

Bu takviye gıda ürünlerine uygun fiyat ve hızlı kargo seçeneğiyle sahip olmak için hemen Markafarma.com'dan satın alın.

Nbt Life Magnezyum 60 Kapsül Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.