Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Bioderma Atoderm İntensive Baume 45 ml
144,90 TL
269,00 TL
%46
Bu ürün Bioderma Türkiye resmi distribütörü tarafından temin edilmektedir. Markanın tüm ürünlerini incelemek için tıklayın.

Bioderma Atoderm İntensive Baume 45 ml

Bioderma Atoderm İntensive Baume 45 ml
Barkod : 3401360223769
0 Yorumları
144,90 TL
269,00 TL
%46
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Bioderma Atoderm İntensive Baume 45 ml Açıklaması
Bioderma Atoderm Intensive Baume 45 ml Ürün Bilgisi

Yoğun cilt kuruluğunu sorunu yaşayanlar için bire bir merhemdir. Yoğun kuru ve tahriş olmuş cilde sahip bebek, çocuk ve yetişkinler için yatıştırmaya ve arındırmaya yardımcı, besleyici merhemdir. İçindeki etken maddeler sayesinde ciltteki bariyerin yenilenmesine yardım eder. Yoğun bir dokuya sahiptir, buna karşın geride yapışkan bir his bırakmaz. Günlük kullanıma uygundur. Cilt tarafından kolay emilir.


Kullanım Şekli:
Atoderm Intensive Foaming Gel ile önceden temizlenmiş yüz ve vücut bölgesine 1 veya 2 kez uygulanabilir. Yüz ve vücut kullanımına uygundur.

Ürün İçeriği:
Aqua/water/eau, glycerin, paraffinum liquidum / mineral oil / huile minerale, helianthus annuus (sunflower) seed oil, behenyl alcohol, sucrose stearate, canola / canola oil / huile de colza, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, pentylene glycol, beta sitosterol, xylitol, zinc gluconate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, palmitamide mea, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, disodium edta, sodium hydroxide, rhamnose, sodium lauroyl lactylate, polysorbate 60, sorbitan isostearate, tocopherol, phytosphingosine, ceramide np, mannitol, ethylhexylglycerin, ceramide ap, cholesterol, carbomer, xanthan gum, citric acid, ceramide eop.

Ucuz fiyat ve orjinal ürün kalitesiyle firmamız Markafarma.com adresimizden e-ticaret ile kolaylıkla temin edebilirsiniz. deneyim ve fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Bioderma Atoderm İntensive Baume 45 ml Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.