Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Suda Collagen + Probiotic 10 gr x 30 Saşe ( Karpuz Aromalı )
212,90 TL
299,90 TL
%29
Suda Collagen + Probiotic 10 gr x 30 Saşe ( Karpuz Aromalı ) - 1
Suda Collagen + Probiotic 10 gr x 30 Saşe ( Karpuz Aromalı ) - 2

Suda Collagen + Probiotic 10 gr x 30 Saşe ( Karpuz Aromalı )

Suda Collagen + Probiotic 10 gr x 30 Şase
Barkod : 8681571353928
13 Yorumları
Stokta Bulunmamaktadır.
299,90 TL
%29
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Suda Collagen + Probiotic 10 gr x 30 Saşe ( Karpuz Aromalı ) Açıklaması

SUDACOLLAGEN TAKVİYE EDİCİ GIDA KARPUZ AROMALI-TOZ SAŞE ÜRÜNÜ

Ürün Adı:

Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı 30x10 toz saşe

Ürün Kuruluş Markası:

Suda Collagen

Ürün Kutu İçeriği:

Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı Toz Saşe 30x10 gr’dır.

Ürün Özet Bilgi:

Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı Toz Saşe içeriğinde kolajen , hyaluronik asit , çinko, Vitamin C ve probiyotikler barındıran bir ürün bileşimidir. Kolajen cilt yenileyici , canlandırıcı, temizleyici etki oluşturur. Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı Toz Saşe içinde yer alan tip-1 kolajen vücutta belli bölgelerde yer alan kasların ileri yaşlarda da güçlü bir yapıda kalmasını sağlar. Özellikle gözlerdeki kaslar zayıfladıkça ileri yaşlarda gözlerde kaslara bağlı hastalıklar meydana gelmektedir. Tip-1 kolajen gözlerdeki kasların güçlenmesine destekçidir. Ayrıca tırnak ve saçlarda kırılmalara karşı koruyucu bariyer oluşturur ve darbelere, dökülmelere karşı güç kazandırır. Tip 3 kolajen ise kan hücreleri oluşturmaya yardımcı olarak ciltte sıkılık ve esnekliği korumaya yardımcı olmaktadır. Kolajen bilinenin aksine sadece ciltte etki göstermez, vücut içinde organların yapısına destek sağlamakta ve damarlara elastik bir yapı katmaktadır. Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı Toz Saşede hyaluronik asit de mevcuttur. Hyaluronik asit ciltte su tutarak cilde nemi hapseder ve ciltte aydınlatıcı bir etki oluşturur. İçeriğinde yer alan başka bir madde ise çinko mineralidir. Çinko bağışıklık güçlendirir ve antioksidan etki gösterir. Kısacası Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı Toz Saşe içeriğindeki bileşenlere ciltte tazelenmeye, yenilenmeye ve canlanmaya yardımcı olmaktadır. Vücut içinde ise aktif bağışıklığa destek sağlamaktadır.

Ürün Faydaları:

- İçeriğindeki probiyotikler sayesinde bağışıklık güçlendirici ve sindirim sistemi düzenleyici etki göstermeye yardımcıdır.

- Yapısındaki probiyotikler vücuda öncül olarak alınır ve vücutta aktive hale getirilir. Bu da bağışıklıkta aktif korumaya yardımcı olur.

- Tip-1 ve Tip-3 Kolajen içermektedir.

- İçeriği doğa olup içimi kolaydır.

- Kolajen partikülleri sığırdan elde edilmekte olup helal sertifikası mevcuttur. Gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı Ürünün Uygun Kullanım Durumları:

Bağışıklık güçlendirmeye ve sindirim sistemi düzenlemeye takviye ürün arayanlar için kullanıma uygundur. Vücutta doğal kolajen üretimine destek arayan yetişkin bireyler de kullanılabilir.

Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı Toz Saşe Helal sertifikalıdır . Yapısındaki “Hidrolize Kolajen Peptitler” sığırdan elde edilmektedir.

Ürün Kullanım Şekli:

- Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı Toz Saşeden 1 porsiyonu 250 ml su ile karıştırıp çözdürünüz.

- Kullanım günlük 1 porsiyondur. Fazla tüketmeniz bir fayda sağlamaz. Lütfen kullanım doza dikkat ediniz.

- 1 paket 30 günlük kürdür.

- Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı Toz Saşe’yi 8-12 hafta süresince kullanınız ve memnuniyet durumunuza göre 4-8 hafta ara verip aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Senede 2-3 kür kullanıma uygundur.( Kullanımda düzene riayet ediniz.)

Ürün Saklama Koşulları ve Kullanım Süresi:

Suda Collagen Takviye Edici Gıda Karpuz Aromalı Toz Saşeyi serin ve kuru bir yerde saklayınız. Direkt güneş ışığından muhafaza ediniz. Son tüketim tarihlerine dikkat ediniz. Son tüketim tarihi geçmiş ürünleri kullanımdan kaçınınız.

Ürün İçerik Bilgisi:

Hidrolize kolajen peptit 8000 mg, Vitamin C 240 mg ,Hyaluronik Asit 100 mg, Çinko 10 mg, Biotin 100 mcg , Lactobacillus acidophilus (1 milyar), Maltodekstrin, L-askorbik asit 240 mg, çinko sülfat monohidrat 10 mg, renklendirici, karpuz aroma vericisi stabilizatör.

Suda Collagen + Probiotic 10 gr x 30 Saşe ( Karpuz Aromalı ) Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.