Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Sma Optipro 3 Bebek Sütü 6'lı 800 gr
2.029,00 TL
Bu ürün SMA Türkiye resmi distribütörü tarafından temin edilmektedir. Markanın tüm ürünleri incelemek için tıklayın.

Sma Optipro 3 Bebek Sütü 6'lı 800 gr

Sma Optipro 3 Bebek Sütü 800 gr 6'lı Avantaj Paketi

SKT: 30.09.2023

Barkod : 7613036632812-6
0 Yorumları
Stokta Bulunmamaktadır.
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Ürüne Özel Kampanyalar
Bebek Maması Kategorisinden 300tl ve Üzeri Alışverişlerde Saferomin C Vitamini 20 Tablet 24,90TL! 
Sma Optipro 3 Bebek Sütü 6'lı 800 gr Açıklaması

Sma Optipro 3 Bebek Sütü 800 gr 6'lı Avantaj Paketi


Yeni Formül!

Sma Optipro 3 Bebek Sütü 800 gr 6'lı Avantaj Paketi anne sütünün yeterli olmadığı durumlarda doğumdan itibaren bebeğinizin kullanımına uygundur.
Anne sütü, bebekler için en iyi ve en doğal besindir. Zamanında doğan tüm sağlıklı bebeklerin ihtiyaçlarını 6 altı ay boyunca tek başına karşılar. Mümkün olduğu sürece emzirmeye devam edilmelidir. İlk 6 ay sonrasında, anne sütü ile birlikte veya anne sütü ile beslemenin mümkün olmaması halinde besin değeri yüksek tamamlayıcı gıdaların verilmeye başlanması gerekmektedir.

SMA® OPTIPRO® 3, anne sütü alternatifi değildir. SMA® OPTIPRO® 3, özel beslenme amacıyla, 1-3 yaş arası küçük çocukların çeşitlenen diyetlerinde başlıca sıvı alımını oluşturabilmek için geliştirilen bir devam sütüdür. Sağlık profesyoneline danışılarak kullanılmalıdır. SMA® OPTIPRO® 3'ün 400 g ve 800 g olmak üzere iki formu bulunmaktadır.

SMA® OPTIPRO® 3, çocuğunuzun ihtiyacı olan D, E, K, C, B2 ve B12 vitaminlerini içerir.

SMA® OPTIPRO® 3, sahip olduğu şeffaf kapak özelliği ile ürünü kullanmaya başladıktan sonra, kapağı hiç açmadan kutunun içerisinde ne kadar ürün kaldığını görmenize yardımcı olacaktır. Aynı zamanda ürünle temas etmeyecek şekilde, kutunun içerisine konumlandırılmış ölçeği ile de devam sütünü el değmeden hazırlamanıza katkı sağlar.

Sma Optipro 3 Bebek Sütü 800 gr 6'lı Avantaj Paketi Mama Hazırlanışı


Ellerinizi sabunla iyice yıkayarak temizleyiniz. Yaklaşık 10 dakika biberon şişesi ve emziği kaynatarak optimum düzeyde temizleyiniz. Sma Optipro 3 Devam Sütü 800 gr hazırlamak için gerekli suyu en az 10 dakika kadar kaynatarak suyun ılımasını bekleyiniz. Ilıtılmış olan sudan hazırlamak istediğiniz kadarını biberona doldurunuz. Sma Optipro 3 Devam Sütü 800 gr kutusunun içinden çıkan ölçeği kullanınız. Ölçek üzerindeki fazlalığı sıyırarak, silme bir ölçek ölçünüz ve biberonun içine hazırlamak istediğiniz miktarda mamayı (her 30 ml su için 1 ölçek mama) alınız. Biberonun ağzını kapatınız ve toz mama eriyinceye kadar çalkalayınız. Biberonun emziğini takınız. Biberondan bileğin içine damlatarak mamanın sıcaklığı mutlaka kontrol ederek bebeğe veriniz. 2 saat içerisinde tüketilmeyen mamayı kullanmayınız.

Sma Optipro 3 Bebek Sütü 6'lı 800 gr Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.