Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Phyto Phytocedrat Shampoo Yağlı Saçlar 250 ml
316,80 TL
470,90 TL
%33

Phyto Phytocedrat Shampoo Yağlı Saçlar 250 ml

Yağlı Saçlar için Sebum Düzenleyici Şampuan
Barkod : 3338221003041
0 Yorumları
316,80 TL
470,90 TL
%33
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Phyto Phytocedrat Shampoo Yağlı Saçlar 250 ml Açıklaması

Phyto Phytocedrat Şampuan 250 ml - Yağlı Saçlar için Sebum Düzenleyici Şampuan

Phyto Phytocedrat Şampuan 250 ml - Yağlı Saçlar için Sebum Düzenleyici Şampuan


Saçlarında yağlanma sorunu yaşayan kişiler için geliştirilmiş bir şampuandır. Saçlarda yağ dengesi sağlamaya ve ferahlık ve daha hacimli bir görünüm kazandırmaya da yardımcıdır. Saçları nazikçe temizleyerek yağlama sebebiyle oluşan sık yıkama sorununa karşı da çözüm sunmaya yardım eder.

Yağlı saçlarda yağın saç diplerine yayılmaması için yardımcı, yağ dengesi sağlayan şampuandır.

Kullanım Şekli : Saçlarınızı suyla ıslattıktan sonra şampuanı uygulayın ve köpürttükten sonra saçlarınızda 2-3 dakika kadar bekletin ve ardından durulayın.

İçerik : Biberiye, Isırgan, Adaçayı, Dulavratotu, Ananas ekstresi, Limon yağı, Hidrolize soya proteini, Sardunya.

Saçlı deride oluşan yağlanma yağlı saç olarak tanımlanır. Aslında vücut tarafından üretilen yağlar hem cilt hem de saçlı cilt ve saç telleri için faydalıdır. Ancak bu yağ dengesi sağlanamadığında yani yağ fazla olduğunda saçlarınız yıkandıktan birkaç saat sonra bile kirli gibi bir görünüm alabilir. Saç dipleri yağlı olduğundan saçlar ağırlaşarak yapışır ve bakımsız görünür, Ayrıca yağlanmanın önüne geçilemediğinde yağlı kepeklerle de karşılaşabilirsiniz.

Phyto Phytocedrat Şampuan 200 ml - Yağlı Saçlar için Sebum Düzenleyici Şampuan

Saçları yağlı olan kişiler en çok saçlarını daha sık yıkamak zorunda kaldıklarından şikayet ederler, sık yıkamak da saç telleri için yıpratıcı olabilir. Yağ fazlasından arınan saçlar saçlarınızda hafiflik ve ferahlık hissedebilirsiniz.

Phyto Phytocedrat Şampuan 250 ml - Yağlı Saçlar için Sebum Düzenleyici Şampuan, yağ dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Yağlı yapısından dolayı sık sık yıkamak zorunda kaldığınız saçlarda kazandırılan sağlıklı yapı sayesinde sık yıkama sorununa karşı da çözüm sağlamaya yardımcı olacaktır.

Saçlarda sağlanan yağ dengesi ile saçlarınızda daha sağlıklı ve hacimli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Saçınızda ya da cildinizde pek çok farklı sorunla karşılaşabilirsiniz. Saçlarda yaşanan sorunların büyük bir bölümü saçlı deriden kaynaklı sorunlardır. Saçlı deriye yapılan müdahale ve bakımlarla etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Phyto saç bakım ürünleri serisinde yaşadığınız birçok sorun için çözüm bulabilirsiniz. Marka 1968 yılından bu yana bitkisel özellikli ürünler tasarlamaktadır. Farklı saç tipleri için şampuan ve saç kremleri, bakım maskeleri, sorunlara yardımcı olabilecek bakım ürünleri bulunmaktadır. Saçlarınızın sağlıklı ve düzgün görünümü için doğru ürünleri tercih etmeli ve bu şekilde etkili sonuçlar elde etmelisiniz.

Phyto Phytocedrat Shampoo Yağlı Saçlar 250 ml Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.