Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Pharmaton Vitality 30 Tablet 3 Adet
494,50 TL
799,90 TL
%38
Bu ürün Pharmaton Türkiye resmi distribütörü tarafından temin edilmektedir. Markanın tüm ürünleri incelemek için tıklayın.

Pharmaton Vitality 30 Tablet 3 Adet

Pharmaton Vitality 30 Kapsül 3 Adet
Barkod : 8699809190047x3
0 Yorumları
494,50 TL
799,90 TL
%38
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Pharmaton Vitality 30 Tablet 3 Adet Açıklaması

Pharmaton Vitality 30 Kapsül 3 Adet

İnsanların yaşamını sürdürebilmesi için vücudumuzun ihtiyaç duyacağı temel besin kaynaklarını yeterli miktarda almak zorunludur. Temel besin kaynaklarımız arasında protein, karbonhidrat, yağlar, makro besinlerdir bunlar hücre için enerji kaynağı olmanın yanında temel yapı elemanlarıdır. Vitamin ve minareler ise mikro besin grubunda geçmekte ve makro besilerle eş güdüm içerisinde birbirinin görevlerini yapmada yardımcı olmaktadırlar. Minareler kemik diş yapısını güçlendirir, yaraların iyileşmesi gibi birçok faydası vardır. Bunlar besinlerle alınabildiği gibi takviye ürünler vasıtasıyla almak da mümkündür.

Pharmaton Vitality 30 Kapsül Nedir?

Besinler yoluyla aldığımız vitamin ve minareler çoğu zaman vücudumuzun ihtiyacını karşılayamaz bu durumlarda Pharmaton 30 Kapsül vücudumuz için iyi bir vitamin ve mineral kaynağı olmaktadır. Aynı zamanda Pharmaton 30 Kapsül ginseng G115 ile multivitamin içeren bitkisel bir gıda takviyesidir. Pharmaton 30 Kapsül sağlıklı dinç ve dinamik bir vücut için iyi bir kaynaktır. Fiziksel olarak vücudun diri kalmasını sağlayan ender bir üründür. Gerekli vitamin ve mineral vücuda alınmadığında ciddi sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

Pharmaton 30 Kapsül Ne İşe Yarar?

Pharmaton 30 Kapsül vücutta yorgunluk oluşumunu engeller. Alman merkezli olarak üretilen bu ürün dünyanın tüm bölgelerine gönderilmektedir. Yapısındaki ginseng G115 yetişkinlerde bağışıklığı arttırarak enerji seviyesini yükseltme gibi görevleri yapmaktadır. Yorgunluğu azalttığından dolayı günlük hayata dikkatli ve daha zihinde olmayı sağlar. Odaklanma sorununu ortadan kaldırarak kullanıcısına kaliteli bir yaşam imkânı sağlamaktadır. Gıda takviyesi olan Pharmaton 30 Kapsül kullanıcısını fazlasıyla memnun eden bir performans sunmaktadır.
Pharmaton Vitality 30 Kapsül Kullanım Şekli
Pharmaton 30 Kapsül genel olarak yetişkinler için üretilen bir üründür. Yetişkin olmayan kişilerde ise hekim denetiminde kullanılabilmektedir. Yetişkinler için sabah ve tok karna günde bir adet kapsül olacak şekilde kullanılmalıdır. Bu ürün en fazla dört ay kullanıldıktan sonra yaklaşık iki hafta ara vermek gerekir. Emziren ve hamille olan kadınların kullanımı önerilmemektedir. Herhangi bir yan etkisi olmamasından dolayı güvenle kullanılabilir. Yaklaşık bir ayda etkisini fazlasıyla hissetmek mümkündür. Ayrıca gluten ve domuz yağı içermez.

Pharmaton Vitality 30 Tablet 3 Adet Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.