Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
DuoBalance Mood 30 Kapsül
589,90 TL
859,90 TL
%31
DuoBalance Mood 30 Kapsül - 1
DuoBalance Mood 30 Kapsül - 2

DuoBalance Mood 30 Kapsül

NBT Life DuoBalance Mood, vücuttaki serotonin miktarını artırarak stres ve kaygıyla ilişkili bağırsak belirtilerini azaltırken ruh halini iyileştiren ve besin-bağırsak dengesini destekleyen özel bir probiyotik takviyesidir.
Barkod : 8680645530326
0 Yorumları
589,90 TL
859,90 TL
%31
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
DuoBalance Mood 30 Kapsül Açıklaması

Nbt Life Duobalance Mood Nedir?

NBT İlaç DuoBalance Mood, üç değişik probiyotik barındıran günlük rutin kullanıma uygun bir gıda takviyesidir. Ürünün içerisinde yer alan probiyotikler; süt, kefir, yoğurt ve turşu gibi besinlerde doğal olarak bulunur. Bu takviye de yetersiz beslenmeniz haline sizlere destek olmayı hedefler.

 

Nbt Life Duobalance Mood Ne İşe Yarar?

DuoBalance Mood 30 Kapsül, besin ve bağırsak ekseni üzerinde etkisi bulunan 3 farklı özel probiyotik bakteri bulundurur. Aynı zamanda bu gıda takviyesi, vücuttaki serotonin miktarını yükseltir, stres ve kaygıyla alakalı bağırsak belirtilerini azaltır. Bunların yanı sıra ruh halinin düzelmesine de yarar sağlar.

 

Nbt Life Duobalance Mood Nasıl Kullanılır?

Kapsül formuyla her alanda kolay bir kullanım imkanı sunan DuoBalance Mood, doktor kontrolünde kullanılmalıdır. Kullanım rutini belirlemek adına mutlaka bir uzmana danışılmalıdır. Bunlara ilaveten hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanım için de doktordan destek alınmalıdır. Alerji gibi bir sorun yaşamamak adına da yine aynı şekilde doktorunuzla iletişime geçebilirsiniz. Ürünün günde 1 adet olacak biçimde suyla beraber tüketilmesi tavsiye edilir.

 

Duobalance Mood Kimler Kullanabilir?

Bu takviye edici gıdayı 11 yaşın üzerindeki tüm kişiler kullanabilir. Ancak hamilelik ve emzirme dönemleri, hastalık ya da ilaç kullanımı gibi durumlarda muhakkak doktora danışılmalıdır. Bu takviye gıdaları, doğal kaynaklı ürünler olup ilaç yerine geçmemektedir. Hastalık tedavisinde kullanılmaması tavsiye edilir.

 

DuoBalance Mood 30 Kapsül İçerisinde Bulunan Etken Maddeler Nelerdir?

Kapsül içerisinde; Lactobacillus Helveticus, Bifidobacterium Longum ve Lactobacillus Rhamnosus olmak üzere 3 farklı probiyotik bakteri şuş bulunur. Aynı zamanda pek çok canlı probiyotik bakteri de içerisinde barındırır.

Sizler de hızlı kargo, uzman desteği ve kampanyalarla dolu avantajları keşfedin! Alışverişe başlamak ve uygun fırsatları kaçırmamak adına hemen Markafarma’dan bu ürünü satın alın!

DuoBalance Mood 30 Kapsül Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.