Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Kremi SPF50+ 75 ml - İkili Kofre
406,25 TL
569,90 TL
%29
Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Kremi SPF50+ 75 ml - İkili Kofre - 1
Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Kremi SPF50+ 75 ml - İkili Kofre - 2
Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Kremi SPF50+ 75 ml - İkili Kofre - 3
Bu ürün Dermoskin Türkiye resmi distribütörü tarafından temin edilmektedir. Markanın tüm ürünlerini incelemek için tıklayın.

Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Kremi SPF50+ 75 ml - İkili Kofre

Lekeli veya lekeye yatkın ciltler için yüksek UVA-UVB korumalı güneş kremidir.
Barkod : 8697796001018
1 Yorumları
406,25 TL
569,90 TL
%29
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Birlikte al Kazan
TL
Sepete Ekle
Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Kremi SPF50+ 75 ml - İkili Kofre Açıklaması

Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Koruyucu Spf 50+ Krem

Vücudumuzun en değerli ve  doğal kıyafeti derimizdir. Bizi çevrenin tehlikelerinden korur ve çevreler. Fakat bizi korumaya çalışan derimiz, savunmasızdır korunmaya muhtaçtır. Derimizi korumak ve gerekli bakımını yapmaktan da sorumlu kişiler bizleriz.

Derimiz dışarıdan en çok zarara güneş ışınları tarafından maruz kalır.Güneş ışınları uva ,uvb, uvc olmak üzere 3 e ayrılır.UVC ozon tabakasını aşamadığından yeryüzüne ulaşamaz dolayısıyla bizim kendimizi korumamız gereken UVA,UVB ışınları  kalır. Bu ışınlar aslında çok kötü ışınlar değiller vücudumuzda faydaları da vardır bu yüzden maruz kalmamız gerekmektedir.  fakat bu ışınların ciltte bıraktığı hasarları, lekeleri en aza indirmemiz gerekmektedir. Bunun için Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Kremi SPF50+ 75 ml ürününü kullanabilirsiniz.

Traneksamik Asit içeren Türkiye’deki ilk güneş kremi   Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Kremi SPF50+ 75 ml ‘nin, pigmentasyonun neden olduğu leke oluşumunu önlemek ve halihazırda bulunmakta olan lekelerin rengini açmada güçlü bir etkisi bulunuyor.


Güçlü antioksidan etkisi ile güneş ışınlarının sebep olduğu serbest radikallerinin  cilde olan olumsuz etkisini ortadan kaldırarak  cilde biyolojik kalkan sağlar, yaşlanmayı geciktirici (anti-aging ) etkisi vardır.

Cildin azalmış  nem seviyesini artırır, yatıştırır ve  besleyerek parlak görünmesine yardımcı olur.

Lekeli ve lekeye yatkın tüm ciltler için uygun öel formüllü yüksek UVA-UVB korumalı güneş kremidir.

Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Koruyucusunun İçinde Neler Var?

TREASENAMİK ASİT: tirozinaz inhibitörü ve Anti-enflamatuar yani   inflamasyonu önleyici olup hiperpigmentasyonda etkin bir amino asittir. Ayrıca yüzeysel kan damarlarının yarı saydam kırmızımsı rengini azaltarak cilt tonunun açılmasına ve koyu lekelerin oluşumunun engellenmesine  yardımcı olur

KOJIC ASİT:  Etkin antioksidan özeliği treasenamik asit etkisiyle melanin pigmentinin üretiminin oluşumunda iki öncül olan tirozinaz ve araşidonik  asidi inhibe eder.

NİACİNAMİDE: Tirozinaz inhibitörü  özelliği bulunmamaktadır.Daha çok melanazomların  yüzeyine taşınmasını engelleyerek leke oluşumunu baskılar.Nemlendirici  ve antienflamatuvar (inflamasyonu önleyici ) etkilidir.

VİTAMİN C (SODYUM ASKORBİL FOSFAT): Güçlü antioksidan özelliğine sahip olup leke oluşumunu baskılayıcı etkisi bulunmaktadır.

VİTAMİN E (TOCOPHEROL ACETAT): Güçlü antioksidan özelliği serbest radikaller üzerine yoğunlaşmış olup.,cildi UV ışınlarının zararlarından korumaya, leke ve kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Ciltte hasar görmüş bölgeleri besleyici ve yatıştırıcı etkisi vardır.

VİTAMİN B5(PANTHENOL):Cildi yatıştırmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur

GLYCYRRİZHA GLABRA ROOT EXTRACT:  Cildi nemlendirici  ve leke oluşumunu baskılayıcı özelliği bulunur.

LAMİNARİA  OCHROLUCA  EXTACT:leke oluşumuna sebep olan serbest radikallerin oluşumuna neden olan oksidayonu  güçlü antioksidan özelliği ile giderir . Cildin parlaklığını  ve elastikiyetini korumasına yardımcı olur.

ZASNTHOXYLUM BUNGENAUM  FRUİT EXTRACT: kızarıklık, yatıştırıcı ve kaşıntı giderici olarak kullanılmakta olup, cilt kırışıklıklarının giderilmesinde de etkilidir.

Tıbbi operasyonlar veya lazer uygulamaları gibi işlemler sonrası oluşan, hasarlı ciltleri güneşin zararlı etkilerine karşı korumaya yardımcı olur.

Parfüm içermez.
Ürünün içeriğinde yeni jenerasyon filtrelerden BEMT ve MBBT de bulunmaktadır.

Dermoskin Be Bright Pigmentyl Güneş Kremi SPF50+ 75 ml - İkili Kofre Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.