Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Bioderma Pigmentbio Night Renewer 50 ml
936,90 TL
1.200,00 TL
%22
Bu ürün Bioderma Türkiye resmi distribütörü tarafından temin edilmektedir. Markanın tüm ürünlerini incelemek için tıklayın.

Bioderma Pigmentbio Night Renewer 50 ml

Bioderma Pigmentbio Night Renewer 50 ml
Barkod : 3701129800089
0 Yorumları
936,90 TL
1.200,00 TL
%22
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Bioderma Pigmentbio Night Renewer 50 ml Açıklaması

Bioderma Pigmentbio Night Renewer 50 ml Ürün Bilgisi

Yüz, boyun ve ellerde leke sorunu yaşayan ve hassas cilt yapısına sahip kişiler için birebir merhem.

C, E vitaminleri,antioksidan etken maddeler ile cildi erken yaşlanma belirtilerine karşı korur. nemlendirir ve cilt bariyerini korur. İçeriğindeki aktif bileşenler sayesinde cildi pürüzsüzleştirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı kolajen üretimini uyaran bir bakım sunar. Gözenekleri tıkamaz.

Leke sorunu olan ya da leke oluşma riski olan hassas ciltler.

LumiReveal Teknolojisi ve içeriğindeki taze C vitamini ile leke görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Gece kullanımı önerilir.

Ürün Bileşimi:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PROPANEDIOL, SQUALANE, ASCORBYL GLUCOSIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, BUTYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, C14-22 ALCOHOLS, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, SALICYLIC ACID, SODIUM CITRATE, LYSINE, AZELAIC ACID, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, DISODIUM PHOSPHATE, MANNITOL, XYLITOL, ANDROGRAPHIS PANICULATA LEAF EXTRACT, RHAMNOSE, SODIUM METABISULFITE, POTASSIUM PHOSPHATE, SACCHARIDE ISOMERATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, GLYCRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE, SODIUM LEVUNATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HEXAPEPTIDE-2 LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGNANCE (PARFUM). [BI 748]

Ucuz fiyat ve orjinal ürün kalitesiyle firmamız Markafarma.com adresimizden e-ticaret ile kolaylıkla temin edebilirsiniz. deneyim ve fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Bioderma Pigmentbio Night Renewer 50 ml Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.