Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml
898,90 TL
1.200,00 TL
%25
Bu ürün Bioderma Türkiye resmi distribütörü tarafından temin edilmektedir. Markanın tüm ürünlerini incelemek için tıklayın.

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml
Barkod : 3701129800119
0 Yorumları
898,90 TL
1.200,00 TL
%25
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml Açıklaması

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml Ürün Bilgisi

Leke sorunu yaşayan ve hassas cilde sahip kişiler için kullanması gereken serum ürünüdür.Pigmentbio C-Concentrate LumiReveal teknolojisi sayesinde cildin doğal ışıltısını geri kazandırmayı ve aynı zamanda ciltte lekeye neden olan etkilerin azaltılmasını amaçlar.

Yoğun leke sorunu yaşayan hassas ciltler i̇çin aydınlatıcı ve peeling etkili C vitaminli gece serumudur. C vitamini erken yaşlanmasını geciktirir, onarımını ve parlak görünmesini sağlar.

Kullanım şekli

Gece temizleyici jel ile eller ve yüzü temizledikten sonra yüze 4 damla uygulanır.

Ürün Bileşimi:

AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, SODIUM HYDROXIDE, ASCORBYL GLUCOSIDE, NIÁCINAMIDE, SALICYLIC ACID, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, SORBITAN SESQUIOLEATE, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, SODIUM CITRATE, LYSINE, AZELAIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, SODIUM METABISULFITE, ANDROGRAPHIS PANICULATA LEAF EXTRACT, RHAMNOSE, SACCHARIDE ISOMERATE, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, TOCOPHEROL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM).

Ucuz fiyat ve orjinal ürün kalitesiyle firmamız Markafarma.com adresimizden e-ticaret ile kolaylıkla temin edebilirsiniz. deneyim ve fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 ml Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.