Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
690TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Bioderma ABCDerm Ato+Emollient Balm 200 ml
84,58 TL
99,50 TL
%15
Bu ürün Bioderma Türkiye resmi distribütörü tarafından temin edilmektedir. Markanın tüm ürünlerini incelemek için tıklayın.

Bioderma ABCDerm Ato+Emollient Balm 200 ml

Cilt kuruluğundan şikayetçi bebek ve çocuklar için; cildi yatıştıran, yeniden lipit oluşumuna yardımcı olan ve ciltte uzun süreli koruma sağlayan besleyici ve koruyucu emoliyan balm
Barkod : 3401397076468
0 Yorumları
Stokta Bulunmamaktadır.
99,50 TL
%15
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}

Bioderma ABCDerm Ato+Emollient Balm 200 ml Açıklaması

Bioderma ABCDerm Ato+Emollient Balm 200 ml

Bioderma ABCDerm Ato+Emollient Balm 200ml dermatolojik olarak etkinliği kanıtlanmış D-Pantenol de dahil güçlü aktif içerikleri sayesinde ciltteki gerginlik ve kaşıntıyı önler, cilt bariyerini yeniden onararak yatıştırır. Arındırıcı aktif içeriklerle zenginleştirilmiş ve cilt kuruluğunu tetikleyen mikroorganizmaların yayılmasını engeller. Yumuşak yapısı sayesinde cildi yumuşatır ve yatıştırır. Formülünde jojoba yağı, çinko sülfat, gliserin, D-pantenol, vazelin ve provitamin B5 bulunmaktadır. Mükemmel cilt toleransı gösterir. Paraben ve parfüm içermez. Cilt ile uyumlu yapısıyla alerji yapma olasılığı düşüktür. Ciddi derecede kuru bebek ve çocuk cildini yatıştırmak amacıyla, ABCDerm Dermatolojik Güvenlik İlkeleri’ne uygun olarak, özenle üretilmiştir.

Kullanım Şekli

Onarıcı-besleyici Bioderma ABCDerm Ato+ Cleanser ile temizlenmiş cilt üzerine, Bioderma ABCDerm Ato+Emollient Balm 200ml günde 1 ya da 2 defa uygulayabilirsiniz. Yeni doğan bebeklerde kullanabilirsiniz(prematüre bebekler hariç). Balmı kullandıktan sonra kapağını sıkıca kapatınız.

İçerik

WATER, MINERAL OIL, GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE,PANTHENOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, MYRETH-3 MYRISTATE, SIMMONDSIACHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SODIUM POLYACRYLATE, STEARETH-21, ZINC SULFATE,CETYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL,HYDROXYETHYLCELLULOSE, CITRIC ACID.

Bioderma ABCDerm Ato+Emollient Balm 200 ml Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.