Canlı destekten bizimle iletişime geçebilirsin
Uzman desteği ile güvenli alışveriş
Eczane güvencesiyle orijinal ürünler
950TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo
Menü
Favorilerim
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Suda Vitamin Flexone 90 Tablet
426,90 TL
599,90 TL
%29

Suda Vitamin Flexone 90 Tablet

BigJoy Vitamins Flexone 90 Tablet
Barkod : 8681571352174
0 Yorumları
426,90 TL
599,90 TL
%29
{{ X.TITLE }}
{{ date(X.DATE, 'd.m.y | h:i') }}
{{ X.COMMENT }}
Suda Vitamin Flexone 90 Tablet Açıklaması

BigJoy Vitamins Flexone 90 Tablet Hakkında

Eklemlere 8 etken ile ∞ sonsuz güç! Glukozamin & Kondroitin & MSM üçlü kombinasyonu, eklem kıkırdağının yapılanmasına, eklem sıvısını korumaya, eklem bağlarının güçlendirilmesine yardımcı olur. Flexone® tablet, Glukozamin & Kondroitin & MSM, bromelain ve boswelia ekstresi ile güçlendirilmiştir. Bromelainin ödem giderici etkisi Boswellia ekstresinin, iltihap önleyici antienflamatuar etkisi ile birlikte, 5-lipoksijenazı( 5-LOX aktivitesi) inhibe ederek inflamasyona sebep olan lökotrienlerin oluşumunu azaltır. Ödemin giderilmesine ve hareket kabiliyetinin artmasına yardımcı olur. Flexone® tablet takviyesi kullanımı, Bromelain ve Boswelia serrata içeriği ile; hastanın eklem ağrıları için, ödem atıcı ve antienflamatuar takviyesi ihtiyacını en aza indirir. Kıkırdağı oluşturan ana maddeleri bir arada içerir. Doğası bozulmamış Tip II kolajen, tavuk sternumundan elde edilmiştir. Hidrolize kolajene göre daha hızlı ve iyi tolere edilir. FLEXONE® with MSM tablet içerdiği Hyaluronik asit, 900.000 dalton moleküler ağırlığına sahiptir. HA’lar değerlendirildiğinde yüksek molekül ağırlıklı olanların tercih edilmesi gerektiği belirtilmektedir. Gıda takviyelerinde çoğunlukla molekül ağırlığı 540.000 Dalton’dan büyük HA molekülleri kullanılmaktadır. En güçlü stimülasyon 620.000-3.800.000 Dalton arasındaki molekül ağırlığına sahip olanlarda görülür. Flexone® tablet, hiprtansiyon hastalarına önerilebilir, sodyum içermez.
Kimler Kullanmalı: Kilonun eşlik ettiği eklem problemleri, kıkırdak deformasyonları yaşayanlar, osteoartrit,romatoitartrit , romatizmal hastalıklar , ağrı ve enflamasyonun eşlik ettiği eklem sorunları, yoğun spor aktiviteleri ve spor yaralanmaları riski olanların gıda takviyesi olarak kullanmaları önerilir.
Kullanım Önerisi: Yetişkinlerin günde 3 tablet alması tavsiye edilir.

içindekiler:

Glucosamine Sulphate 1500 mg Chondroitin Sulphate 1200 mg Methylsulfonylmethane (MSM) 900 mg Boswellia serrata (Olibanum Extract) 300 mg Vitamin C 80 mg Bromelain 50 mg Type II Collagen 40 mg Hyaluronic Acid 10 mg

Ucuz fiyat ve orjinal ürün kalitesiyle firmamız Markafarma.com adresimizden e-ticaret ile kolaylıkla temin edebilirsiniz. deneyim ve fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Suda Vitamin Flexone 90 Tablet Yorumları

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.